CrossFit lessen en prijzen

Bij CrossFit Ommen kun je meedoen met drie verschillende lessen:

  • On Ramples: Na de introductie les volgt de On Ramples. In deze les leer je de basis van CrossFit. Daarom wordt iedereen geacht deze les te doen voordat je start met de echte CrossFit training.
  • CrossFit: de echte CrossFit training. We beginnen met een warming-up en sluiten af met een cooling-down. We voeren de les uit met de hele groep.
  • Open gym: wil je zelf nog net dat beetje extra trainen? Kom dan naar de open gym en train nog wat voor jezelf.

Bekijk hier het lesrooster

Proefles

Ben je nieuwsgierig naar CrossFit, maar wil je het graag eerst even proberen? Meld je dan aan voor een proefles bij CrossFit Ommen. Je wordt met open armen ontvangen en krijgt een uitgebreide introductie. Het maakt niet uit of je al jaren niet meer hebt gesport, toe bent aan een andere sport of meer uitdaging wilt. Je gaat de proefles in op je eigen niveau.

Schrijf je in voor een proefles bij CrossFit Ommen.

Drop-in

Ben je geen lid, maar wil je bij CrossFit Ommen trainen? Dan kan je je aanmelden voor een drop-in. Je krijgt alle voordelen van een gewone les, maar zit niet direct vast aan een lidmaatschap. Je betaalt per drop-in 15,-. Besluit je toch lid te worden bij CrossFit Ommen? Dan wordt de drop-in verrekend met je lidmaatschap.

Je kan je aanmelden via de WOD app of Whatsapp. Stuur een appje naar 06 242 414 17.

10-strippenkaart

Ook kan je gebruik maken van een 10-strippenkaart. Dan betaal je in plaats van 15,- per drop-in, slechts 12,- per les.

Een strippenkaart kan je afsluiten tijdens je eerste les. 

Lidmaatschap

Bij CrossFit Ommen doen we niet moeilijk: je betaalt één tarief per vieren weken en dan kun je onbeperkt meedoen met de CrossFit lessen. 

Onbeperkt meedoen met CrossFit voor slechts: 65,- per vier weken!

Die 65,- lijkt misschien best veel geld als je het vergelijkt met een gewoon abonnement op de sportschool, maar als je ziet wat je er voor krijgt valt het mee. Tijdens elke les staat persoonlijke begeleiding voorop. Omdat de lesgroepen niet groter zijn dan 10 personen, krijgt iedereen kwalitatieve persoonlijke begeleiding. Een groot verschil met sporten in de sportschool: hier moeten vaak een paar sportinstructeurs de hele zaal sporters begeleiden. Daarnaast mag je voor dit bedrag ook zo vaak meedoen met de lessen als je zelf wilt.

Lid worden? Meld je dan direct aan na je proefles of drop-in.