CrossFit Ommen Open Air | We mogen weer!

29 april 2020


Vanaf maandag 4 mei 2020 snuiven wij de frisse lucht op tijdens buitentrainingen. We mogen weer les geven aan de kids van CrossFit. Voor 12 t/m 18 jarigen is het toegestaan om vrij te trainen en wij bieden in overleg met de gemeente 1-op-1 personal trainingen aan voor alle volwassen. Alle lessen worden in de buitenlucht rondom de sportschool en volgens de regels van het RIVM gegeven.

Yes, we mogen weer!

Ga naar www.sportrijk.virtuagym.com en meld je aan met je e-mail adres die bij ons bekend is. Download de virtuagym app op je telefoon, tablet of computer. Ga naar het lesrooster en schrijf je in voor een sportmoment dat het beste bij je past. Lukt het je niet om je in te schrijven via onze Virtuagym Sportrijk app? Stuur een e-mail naar info@crossfitommen.com en we nemen dan z.s.m. contact met je op.

Inschrijven Lesrooster

CrossFit Kids

Deze les wordt tijdelijk verplaatst naar de maandag van 16.00 tot 17.00 uur. Je kunt je inschrijven voor Clubkids (CrossKids).

Jeugd 12 t/m 18 jaar

Je kunt je inschrijven voor Fitness (t/m 18 jaar). Een coach is aanwezig om je tijdens het sporten te ondersteunen.

Volwassen

Je kunt je inschrijven voor een willekeurig Personal Trainings (PT) uur. Daarbij krijg je van één van onze coaches een 45 minuten durende training. Liever zelfstandig trainen? Dat kan ook, maar alleen onder toezicht van een coach.

Het is en blijft opletten geblazen

Sportrijk en CrossFit Ommen zijn verplicht zich te houden aan de regels van het RIVM omtrent het Corona Virus. Graag verzoeken wij een ieder om zich te houden aan de onderstaande regels.

Mocht blijken dat bepaalde regels niet correct worden nageleefd, dan is Sportrijk en CrossFit Ommen bevoegd om de persoon/personen tijdelijk de toegang te ontzeggen. Dit om naleving van de verplichte RIVM regelgeving te kunnen garanderen.

  • Het is niet mogelijk om binnen om te kleden of gebruik te maken van onze facilitaire diensten. Kom omgekleed naar de sportschool.
  • Gebruik van een handdoek is verplicht.
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand.
  • Voor- en achteraf je handen wassen en de gebruikte fitnessmaterialen goed desinfecteren. Desinfectie is aanwezig.
  • Ben je ziek, verkouden, grieperig of heb je koorts? Blijf thuis!
  • Aanmelden kan alleen via ons lesrooster in Virtuagym. Zonder aanmelding is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze diensten.
  • Er is een mogelijkheid tot het afnemen van consumpties d.m.v. contactloos betalen.

Ik wil sporten, maar ben geen lid!

Geen probleem, stuur een e-mail naar info@crossfitommen.com en koop een tienrittenkaart voor 50,-. Deze kaart geeft je toegang tot 10 keer sporten.

Ben je nog geen 19? Dan kan je ook een vijfrittenkaart kopen. Dan kan je 5 keer sporten voor 25,-

Een rittenkaart blijft na aankoop 3 maanden geldig. Een vijf- of tien rittenkaart is niet te koop voor klanten die de afgelopen vier maanden lid zijn geweest van Sportrijk of CrossFit Ommen.

Direct lid worden

Dat kan! Schrijf je nu in via info@crossfitommen.com. Je betaalt niet alleen geen 32 euro startkosten. Ook sport t/m de coronasluiting helemaal gratis. Zodra wij de deuren weer mogen openen, gaat je betaling pas in.