Doe mee met de OranjeWOD en maak kans op een vleespakket

23 april 2020


Wij, CrossFit Ommen gaan live op Koningsdag, maandag 27 april, om 19.00 uur op Instagram voor een OranjeWOD. We beginnen met een korte warming-up met daaropvolgend de WOD, gegeven onze coach Martijn Gaasbeek doet. Het zal nog geen 30 minuten van je tijd in beslag nemen. 

Het lijkt ons erg leuk als jullie ook mee willen doen aan de OranjeWOD. Iedereen maakt kans. Kan je niet meedoen aan de liveworkout? Geen probleem! Je kan tot en met 3 mei je workout loggen op crossfitommen.com. 

OranjeWOD

1a Tap out – every minute on a minute

Air Squat + Squat Jump

Start with 9 reps en then increase with 3 reps per minute
Stop by fail or time cap 5 min

– 2 minutes rest –

1b AMRAP 5 min

5 Push-ups / knee push-up
10 Lunges
15 Sit-ups

Voorwaarden workout

De atleet met de meeste reps verdient het vleespakket! Je kan meedoen op 2 niveaus: Rx & Scaled, zodat iedereen kans maakt. Er zijn slechts een paar dingen die we van je vragen. 

  • Eerlijk spel. Doe mee op jouw niveau. Het gaat niet om het winnen, maar om de competitie tijdens deze bizarre tijden. 
  • Jouw aantal reps.
  • Een url naar jouw video.

Vleespakket van Vlees van Ons

We mogen een prachtig vleespakket weggeven van Vlees van Ons. Vlees van Ons staat voor vlees zonder streken. Geen poespas, geen geheimen, een duidelijke keten en een respectvol leven voor onze dieren. Hun runderen worden met zorg grootgebracht en daarom vinden we het belangrijk dat het ook met zorg wordt geconsumeerd. Ze vinden het belangrijk dat je weet wat je eet tegen een reeële prijs voor iedereen in de keten.

Het pakket bestaat uit:

  • 2x Biefstuk van de haas
  • Kilo gehakt
  • 4 Hamburgers
  • Lendelap
  • Sukade

Kort samengevat

Het lijkt ons erg leuk om een mini-competitie erin te knallen met de leukste atleten uit de leukste boxen uit de omgeving! Doe je mee? Deel dan ons bericht met de #oranjewod en #crossfitommen. 

Ps. De WOD is een no equipment WOD waarbij we rekening hebben gehouden met ieder niveau.